Djupdykning i allergin

Postat 24 december, 2016 av bjorn

Elöverkänsligheten är något som inte alla kan förstå. Många hävdar att den är helt påhittad. De säger att de som lider av den bara inbillar sig. Men alla som någon gång mått dåligt, med elektriciteten som enda orsak, vet att det inte är inbillning. Man kan helt enkelt lätt känna sig ensam med sina besvär. Särskilt om inte ens läkarna vill ta en på allvar. Sen internet kom in i våra liv så har denna ensamhet lättats mycket. Det är nu för tiden inte komplicerat att gå online och prata med människor som har samma besvär. Men det är ändå inte samma sak som att träffa dem live. Ett alternativ skulle kunna vara en konferens.
Tänk dig en konferens på ett fint hotell. En hel helg då du och andra som är involverade i elallergi träffas. Ni kan utbyta erfarenheter. Ni kan bjuda in experter på ämnet som kan ge er tips och råd. Ni kan äta och dricka gott och bara umgås. Det är svårt att hitta nackdelar med ett sådant här konferenspaket. Om du letar efter en bra deal i Skåne, kan du vända dig till YSB. De har fina konferenspaket i Skåne och konferenslokaler som passar alla sorters tillställningar.

Föreläsaren som rockar fettkonferenspaket

Många blir nervösa när de ska försöka hitta rätt föreläsare. Oavsett vad det är för grupp som ska lyssna, så tror man att man måste ha någon som har exakt samma bakgrund som talare. Men det stämmer inte. Om det är inspiration man är ute efter så kan en elitidrottskvinna- eller -man vara lika passande. Dessa har tränat hårt och trott på sin sak och nått framgång. Sådant kan vara enormt inspirerande, trots att själva konferensen hamnar om elallergi.
På samma sätt kan en rolig komiker vara underhållande, oavsett om denna själv har problem med känslighet för el.

Andra detaljer som krävs

Förutom rätt föreläsare, eller underhållare, finns det ett par saker till som gärna får finnas för att konferensen ska lyckas:

  • Bra mat och mycket mat
  • Prisvärda övernattningsmöjligheter så att många kan komma
  • Lagom många aktiviteter
  • Tillräckligt med information innan och under eventet
Kategori: Boende /