Vardagen tenderar att rusa fram

Postat 1 februari, 2017 av lasse

Vardagen tenderar att rusa fram. Ibland är det svårt att hinna med. Man försöker stanna upp ibland, andas och se sig omkring. Men när alla andra rusar lika fort så ger det inte alltid så mycket. Du som har problem med elöverkänslighet har troligtvis extra stressmoment i ditt liv dessutom. Alltså saker som gör att du mår lite sämre än de som ”bara” har mycket att göra på jobbet. En klassisk lösning på problemet, i alla fall för stunden, är att ta in på hotell. En liten paus på annan plats kan ge mycket. Särskilt om man åker iväg själv, även om det såklart också är mysigt att vara med någon man tycker om. I Skåne finns Karlaby Kro. Det är ett mysigt hotell ute på landet som verkligen lockar till avkoppling. De har fantastisk mat och dessutom fina konferenslokaler, om du behöver ordna konferens någon dag. Men om du är där för att koppla av, är det snarare deras spa som är intressant.

Packa lättKonferens i skåne

Om man bara ska vara borta en helg så bör man verkligen kunna packa lätt. Då slipper själva packandet också bli ett stressmoment. Troligtvis behövs inga galakläder. Du kan alltså låta balklänningen hänga kvar där hemma. Men det är ändå praktiskt att ha med sig en snygg outfit för middagarna på restaurangen. Då behöver man inte oroa sig för att känna sig underklädd. Man behöver också sina favoritprodukter i necessären. En bra bok skadar aldrig. Och kanske lägger man till och med ner någon god choklad eller annat godis, att njuta av under resan.

Umgås med dig själv

Om man väljer att åka bort själv så har man några garanterat stillsamma dagar framför sig. Det kan dock bli lite mycket om man inte är helt förberedd. Det finns ett par saker man kan ha med sig, för att inte känna sig ensam och sysslolös. Här är tips på packning och aktiviteter som passar en ensamresenär:

  • Kortlek för patiens, eller om du hittar en ny vän att spela med på hotellet
  • En god bok
  • Hörlurar till telefonen så att du kan lyssna på musik
  • Bra skor för att kunna ta friska promenader
  • Hyr en film och koppla av i hotellsängen